Humanitarni rad

Retrospektiva nekih od održanih akcija

Facebook grupa Žene Milanovca u poslednjih nekoliko godina organizovala je nekoliko humanitarnih akcija i bazara u Gornjem Milanovcu. Ove akcije su pokazale koliko su ljudi spremni da pomognu jedni drugima u vreme potrebe i koliko zajednica može da se ujedini u cilju pomaganja.

Humanitarna akcija za decu sa posebnim potrebama: Grupa Žene Milanovca je organizovala humanitarnu akciju u kojoj su prikupljene donacije za decu sa posebnim potrebama. Prikupljena sredstva su iskorišćena za nabavku opreme i pomoći u obrazovanju ovih dece. Ova akcija je pokazala da zajednica može da se ujedini u cilju pomoći onima koji su u potrebi.

Prilog humanitarne akcije za decu sa posebnim potrebama

Bazar za decu: Grupa Žene Milanovca je organizovala bazar u cilju prikupljanja sredstava za decu iz socijalno ugroženih porodica. Svi prihodi su bili namenjeni za pomoć ovim porodicama u obliku hrane, odeće i školskih potrepština. Ova akcija je pokazala da zajednica može da se ujedini u cilju pomoći onima koji su u potrebi.

Grupa Žene Milanovca je organizovala akciju u cilju prikupljanja sredstava za decu koja su smeštena u bolnici na odeljenju pedijatrije u toku novogodišnjih praznika.Ova akcija je pokazala da kad se ujedinimo mozemo sve.

Humanitarna akcija za Aniku: u cilju prikupljanja sredstava za pomoć Aniki, devojčici koja je podvrgnuta hitnom medicinskom tretmanu. Prikupljena sredstva su bila namenjena za pokrivanje troškova medicinskog tretmana i rehabilitacije.

Iznenađenje pripadnicima PS Gornji Milanovac u vidu ručno izrađene ikone, slatkiša i sokova, kao i poruka podrške i zahvalnosti zato što smo mi tu za njih!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *