O nama

Pridruži se grupi

Drage dame, dobrodošle na naš sajt! Ako ste žena i želite da se povežete sa drugim ženama koje dele slično interesovanje, nevažno odakle dolazite ili živite, želimo vas pozvati da se pridružite našoj Facebook grupi „Žene Milanovca“. Ova grupa je mesto gde možete razgovarati o svojim životnim avanturama, podržavati jedne druge i deliti svoja iskustva. Takođe, imate priliku da se upoznate sa drugim ženama i stvorite nova prijateljstva.

Ne čekajte, pridružite nam se i postanite deo naše pozitivne družine!

Naša priča

Grupa je osnovana 2018. godine iz razonode, ali nije se očekivalo tako brzi i impresivan uspon. Danas, grupa broji više od 14 hiljada članica, veliki broj humanitarnih akcija je iza nas i još mnogo toga. Okuplja divne i ambiciozne žene iz različitih delova države i sveta koje su spojene u jedinstvenu zajednicu koja se podržava i podstiče.

Naša grupa je mesto za razmenu misli, iskustava i ideja, a takođe služi kao platforma za stvaranje novih prijateljstava i konekcija. Želimo da budemo mesto gde žene mogu da se osećaju podržano, motivisano i ispunjeno. Ukoliko ste žena koja želi da se poveže sa drugim ženama da pomaže društvu i bude deo pozitivne zajednice, pozivamo vas da se pridružite našoj grupi. Srdačno Vas pozdravljamo!

Zašto Zene Milanovca?

Drage članice i buduće članice naše Facebook grupe „Žene Milanovca“, kada smo kreirali ovu grupu, prvobitna ideja je bila da pomognemo ženama iz Gornjeg Milanovca u njihovim svakodnevnim izazovima i podržimo ih u njihovim snovima i ciljevima. Međutim, kako se grupa brzo proširila i okupila žene iz različitih delova države, shvatili smo da je naša misija mnogo šira od pomoći našim komšinicama.

Ipak, ime „Žene Milanovca“ se čuva zato što smo želeli da poštujemo prvobitnu nameru grupe. Takođe, smatramo da je to dobar način da se poštuju i žene iz Gornjeg Milanovca, koje su bile tu od samog početka i koje su inspiracija za kreiranje grupe.

Još jedan razlog zašto smo zadržali ime „Žene Milanovca“ jeste što želimo da naglasimo važnost lokalne zajednice i podrške međusobnoj povezanosti. Želimo da pokažemo da čak i ako živimo u različitim delovima države čak i sveta, možemo biti povezani kroz našu žensku prirodu i slične ciljeve i izazove.

U konačnom cilju, želimo da naglasimo da naša grupa pripada svima ženama, Nadamo se da ćete nam se pridružiti i podržati jedna drugu u našim ženskim avanturama.